Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Oferta e sporteve 15-Nov-2019


#
Football - International - Friendlies U23
1X2Σ+-  
316
15-Nov
23:00
Paraguay U23-Venezuela U23
2.0
3.5
3.5
2.5
1.8
1.95
+106
#
Football - Brazil - Série B
1X2Σ+-  
41
15-Nov
23:15
Bragantino-Criciúma
1.41
4.1
7.8
2.5
1.88
1.82
+106