Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Oferta e sporteve 27-Feb-2021


#
Soccer - Brazil - Paranaense
1X2Σ+-  
1485
27-Feb
23:30
Cascavel PR-Parana Clube PR
1.79
3.55
3.6
2.5
2.21
1.57
+94
#
Soccer - Colombia - Primera A, Apertura
1X2Σ+-  
562
27-Feb
23:30
CD La Equidad-Boyaca Chico FC
1.78
3.2
4.85
2.5
2.35
1.53
+94
#
Soccer - Paraguay - Primera Division, Apertura
1X2Σ+-  
407
27-Feb
23:30
Sol de America-Club Guarani
2.58
3.05
2.46
2.5
1.84
1.82
+94
#
Soccer - Uruguay - Primera Division
1X2Σ+-  
744
27-Feb
23:30
CA Cerro-Club Nacional de Football
4.7
3.75
1.56
2.5
1.72
1.96
+94
#
Tennis - ATP - ATP Buenos Aires, Argentina Men Singles
1X2Σ+-  
1778
27-Feb
23:35
Gomez, Emilio-Kovalik, Jozef
2.65
 
1.4
 
 
 
+1