Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Parva Liga - Regular Season


#
Football - Bulgaria - Parva Liga - Regular Season
1X2Σ+-  
636
09-Dec
16:00
Dunav Ruse-Lokomotiv Plovdiv
5.8
3.95
1.51
2.5
1.99
1.72
+105