Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
1300
08-May
23:30
ES Setif-WA Tlemcen
1.29
4.5
8.2
2.5
1.82
1.85
+93
1301
08-May
23:30
USM Alger-MC Alger
2.46
2.91
2.7
2.5
2.16
1.59
+94
1600
08-May
23:30
Rio Branco AC ES-Serra FC ES
1.73
3.6
3.85
2.5
1.71
1.98
+94
459
08-May
23:45
Sportivo Luqueno-Club Guarani
3.15
3.25
2.02
2.5
1.86
1.81
+94
114
09-May
00:00
Orlando City SC-New York City FC
1.99
3.6
3.45
2.5
1.68
2.1
+95
1151
09-May
00:00
Chabab Mohammedia-Fus Fath Union Sportive Rabat
2.48
2.38
3.35
2.5
3.0
1.32
+94
1152
09-May
00:00
Mouloudia Club of Oujda-Olympique de Safi
2.02
2.76
3.85
2.5
2.7
1.39
+94
1153
09-May
00:00
Rapide Oued Zem-Renaissance Zemamra
2.57
2.73
2.74
2.5
2.53
1.44
+94
1154
09-May
00:00
Difaa Hassani d'el-Jadida-Hassania Union Sport Agadir
2.6
2.42
3.1
2.5
3.1
1.3
+94
1183
09-May
00:00
Herrera FC-CD Universitario
2.74
3.2
2.27
2.5
2.18
1.58
+94