Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
1289
09-May
00:30
Richmond Kickers-South Georgia Tormenta FC
2.17
3.3
2.8
2.5
1.74
1.94
+94
1284
09-May
01:00
Indy Eleven-FC Tulsa
1.81
3.35
3.75
2.5
1.63
2.1
+94
1562
09-May
01:00
Sao Paulo FC SP-SC Internacional RS
2.31
2.89
2.94
2.5
1.69
2.0
+94
1563
09-May
01:00
Ferroviaria SP-SE Kindermann SC
1.57
4.15
4.15
2.5
1.62
2.11
+94
1626
09-May
01:00
North Carolina FC-Greenville Triumph Sc
2.38
3.05
2.7
2.5
1.94
1.74
+94
1629
09-May
01:00
Northern Virginia United-Philadelphia Lone Star Fc
2.35
3.7
2.36
2.5
1.35
2.88
+94
1630
09-May
01:00
Weston FC-FC Miami City Champions
8.0
6.3
1.2
2.5
1.19
4.05
+93
1633
09-May
01:00
FC Columbus-Milwaukee Torrent
1.8
3.75
3.4
2.5
1.46
2.47
+94
1634
09-May
01:00
Georgia Revolution Fc-Lsa Athletico Lanier
1.55
3.75
4.8
2.5
1.55
2.24
+94
1635
09-May
01:00
Hartford City Fc-Greater Lowell Rough Diamonds
1.48
4.15
4.9
2.5
1.55
2.24
+94