Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
1285
09-May
01:30
Tampa Bay Rowdies-Pittsburgh Riverhounds
2.05
3.1
3.25
2.5
2.01
1.69
+94
1286
09-May
01:30
Miami FC-Hartford Athletic
1.91
3.55
3.2
2.5
1.55
2.25
+94
1624
09-May
01:30
Louisville City FC-Birmingham Legion FC
1.48
4.0
5.1
2.5
1.61
2.13
+94
1759
09-May
01:30
Toronto Raptors-Memphis Grizzlies
3.0
 
1.35
225.5
1.9
1.8
+11
1861
09-May
01:30
Val Dor Foreurs-Rimouski Oceanic
1.24
6.5
8.7
6.5
2.02
1.71
+6
510
09-May
01:30
Independiente Petrolero-CA Palmaflor
1.96
3.4
3.2
2.5
1.53
2.3
+94
115
09-May
02:00
Los Angeles Galaxy-Los Angeles FC
3.8
4.1
1.78
2.5
1.42
2.73
+95
1199
09-May
02:00
Comunicaciones FC-CSD Sacachispas
1.31
4.6
7.3
2.5
1.62
2.12
+93
1498
09-May
02:00
CD Honduras Progreso-CD Olimpia
20.5
10.75
 
2.5
1.65
2.06
+93
1595
09-May
02:00
Fortaleza EC CE-Ferroviario AC CE
1.56
3.65
4.9
2.5
1.98
1.71
+94