Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - England


#
Soccer - England - National League
1X2Σ+-  
108
28-May
13:30
Wrexham AFC-Grimsby Town
1.59
3.95
5.0
2.5
1.78
1.93
+94
#
Soccer - England - League Two
1X2Σ+-  
40
28-May
17:00
Mansfield Town-Port Vale
2.69
3.05
2.72
2.5
2.24
1.6
+94
#
Soccer - England - National League
1X2Σ+-  
109
29-May
13:30
Solihull Moors FC-Chesterfield FC
2.25
3.4
2.91
2.5
1.76
1.95
+94
#
Soccer - England - Championship
1X2Σ+-  
11
29-May
17:30
Huddersfield Town-Nottingham Forest
3.5
3.25
2.21
2.5
2.24
1.6
+94