Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - France


#
Soccer - France - Coupe de France
1X2Σ+-  
47
08-Feb
18:15
Marseille-Paris SG
3.05
3.45
2.22
2.5
1.65
2.12
+45
48
08-Feb
18:15
Paris FC-Annecy
1.77
3.35
4.8
2.5
2.02
1.73
+43
49
08-Feb
18:15
Angers-Nantes
2.95
3.1
2.45
2.5
2.2
1.61
+43
50
08-Feb
18:15
Auxerre-Rodez
1.59
3.6
6
2.5
1.96
1.76
+43
51
08-Feb
18:15
Lyon-Lille
2.45
3.3
2.75
2.5
1.78
1.94
+45
52
08-Feb
18:15
Toulouse-Reims
2.5
3.2
2.8
2.5
1.84
1.88
+43
53
08-Feb
18:15
Vierzon-Grenoble
6.3
3.55
1.59
2.5
2.03
1.71
+43
54
09-Feb
21:00
Lorient-Lens
3.8
3.3
1.98
2.5
1.85
1.86
+43