Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - India


#
Soccer - India - ISL
1X2Σ+-  
148
08-Feb
15:00
East Bengal-North East Utd
1.64
3.85
4.55
2.5
1.56
2.28
+43
#
Soccer - India - I-League
1X2Σ+-  
71
09-Feb
09:30
Aizawl-Rajasthan
2.22
2.88
3.2
2.5
2.04
1.68
+16
72
09-Feb
12:00
Gokulam-Punjab
3
2.7
2.45
2.5
2.28
1.54
+16
#
Soccer - India - ISL
1X2Σ+-  
149
09-Feb
15:00
Jamshedpur-ATK Mohun Bagan
3.15
3.15
2.2
2.5
1.79
1.92
+43