Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Malta


#
Soccer - Malta - FA Trophy
1X2Σ+-  
720
08-Feb
17:00
Balzan-Birkirkara
3.65
3.1
1.95
2.5
1.84
1.79
+16
721
08-Feb
18:00
Hibernians-Kercem Ajax
1.1
6.9
17
2.5
1.34
2.8
+16
722
08-Feb
19:30
Gudja-Sirens
1.99
3.05
3.55
2.5
1.92
1.73
+16
723
08-Feb
19:30
Pieta Hotspurs-San Gwann
1.69
3.4
4.45
2.5
1.65
2.03
+16
724
08-Feb
19:30
Valletta-Hamrun
4.35
3.25
1.75
2.5
1.79
1.84
+16
725
09-Feb
19:00
Santa Lucia-Marsaxlokk
4.33
3.15
1.78
2.5
1.92
1.73
+16
726
09-Feb
20:00
Gzira-Qala Saints
1.09
6.9
21
2.5
1.26
3.2
+16