Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Czech Republic


#
Soccer - Czech Republic - FORTUNA:LIGA
1X2Σ+-  
117
24-Feb
15:00
Hradec Kralove-Mlada Boleslav
2.62
3.15
2.62
2.5
1.84
1.87
+49
118
24-Feb
15:00
Liberec-Jablonec
1.93
3.45
3.7
2.5
1.79
1.92
+49
119
24-Feb
15:00
Ostrava-Bohemians 1905
1.7
3.6
4.7
2.5
1.76
1.96
+49
120
24-Feb
15:00
Teplice-Karvina
1.85
3.4
4.15
2.5
1.88
1.83
+49
121
24-Feb
18:00
Plzen-Zlin
1.18
6.2
14
2.5
1.46
2.55
+49
#
Soccer - Czech Republic - MOL Cup
1X2Σ+-  
125
25-Feb
14:00
Opava-Dukla Prague
2.38
3.05
2.75
2.5
1.96
1.73
+39
#
Soccer - Czech Republic - FORTUNA:LIGA
1X2Σ+-  
122
25-Feb
15:00
Ceske Budejovice-Sigma Olomouc
2.7
3.25
2.5
2.5
1.82
1.89
+49
123
25-Feb
15:00
Slavia Prague-FK Pardubice
1.1
7.7
24
2.5
1.44
2.6
+49
124
25-Feb
18:00
Slovacko-Sparta Prague
3.7
3.3
1.98
2.5
1.88
1.83
+49