Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Greece


#
Soccer - Greece - Super League 2 - Relegation Group
1X2Σ+-  
2066
22-Apr
15:00
Iraklis 1908-Aiolikos
1.24
4.65
11.1
2.5
1.79
1.89
+39