Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Portugal


#
Soccer - Portugal - Liga Portugal 2
1X2Σ+-  
554
22-Apr
19:00
Nacional-Benfica B
1.72
3.75
4.15
2.5
1.73
1.98
+49
#
Soccer - Portugal - Liga Portugal
1X2Σ+-  
929
22-Apr
21:15
SC Farense-Benfica
7.5
4.85
1.39
2.5
1.49
2.5
+49