Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Romania


#
Soccer - Romania - Liga 1 - Relegation Group
1X2Σ+-  
2038
22-Apr
18:00
Petrolul-UTA Arad
2.18
3.05
3.35
2.5
2.2
1.59
+49