Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Spain


#
Soccer - Spain - LaLiga2
1X2Σ+-  
643
22-Apr
20:30
FC Cartagena SAD-R. Oviedo
3.3
2.95
2.35
2.5
2.5
1.48
+49
#
Soccer - Spain - LaLiga
1X2Σ+-  
632
22-Apr
21:00
Sevilla-Mallorca
2.07
3.1
3.95
2.5
2.55
1.47
+51