Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Handball - Europe


#
Handball - Europe - Champions League
1X2Σ+-  
1575
22-Feb
18:45
Telekom Veszprem-GOG
1.11
13.5
7.95
 
 
 
+8
1576
22-Feb
18:45
Kiel-Eurofarm Pelister
 
23
17
 
 
 
+8
1577
22-Feb
20:45
Barcelona-Porto
1.04
20
12
 
 
 
+8
1578
22-Feb
20:45
PSG-Kielce
1.58
8
2.95
 
 
 
+8