Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Lithuania


#
Basketball - Lithuania - NKL - Losers stage
1X2Σ+-  
1088
22-Feb
17:00
Delikatesas Joniskis-Kauno Atletas
1.2
 
4
159.5
1.7
2
+2
1089
22-Feb
17:00
Silute-Rytas 2
1.35
 
2.9
171.5
1.8
1.93
+2
#
Basketball - Lithuania - NKL - Winners stage
1X2Σ+-  
1091
22-Feb
17:00
Suduva-Mantinga-Zalgiris Kaunas 2
1.25
 
3.4
150.5
1.95
1.75
+5
1092
22-Feb
17:00
Vytis VDU-Telsiai
3.6
 
1.25
163.5
1.72
2
+5
#
Basketball - Lithuania - NKL - Losers stage
1X2Σ+-  
1090
22-Feb
18:00
Ukmerges Stekas-Kretinga
1.22
 
3.7
159.5
2
1.72
+2
#
Basketball - Lithuania - NKL - Winners stage
1X2Σ+-  
1093
22-Feb
18:00
Jurbarkas-BC Olimpas Palanga
3.1
 
1.3
157.5
1.92
1.77
+5