Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Russia


#
Basketball - Russia - VTB United League - Losers stage
1X2Σ+-  
328
08-Feb
15:30
Parma Perm-Tsmoki Minsk
 
 
15
155.5
2.75
1.4
+20