Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Romania


#
Basketball - Romania - Divizia A - Losers stage
1X2Σ+-  
308
08-Feb
16:00
Laguna Bucuresti-Csm Targu Mures
4.05
 
1.18
155.5
2.7
1.38
+2
309
08-Feb
16:00
Miercurea Ciuc-Municipal Galati
2.75
 
1.35
167.5
2.65
1.4
+2
#
Basketball - Romania - Divizia A - Winners stage
1X2Σ+-  
294
08-Feb
16:30
CSU Sibiu-Voluntari
1.78
 
1.9
166.5
2.75
1.38
+5
#
Basketball - Romania - Divizia A - Losers stage
1X2Σ+-  
310
08-Feb
17:00
Petrolul Ploiesti-CSM Focsani
1.04
 
7.6
162.5
2.65
1.4
+2
890
08-Feb
18:00
BC Steaua Bucuresti-CSM Targu Jiu
1.06
 
6.7
149.5
1.38
2.7
+2
#
Basketball - Romania - Divizia A - Winners stage
1X2Σ+-  
887
09-Feb
18:00
Athletic Constanta-BCM Pitesti
1.7
 
2
161.5
2.7
1.4
+5