Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Czech Republic


#
Basketball - Czech Republic - NBL - Winners stage
1X2Σ+-  
314
08-Feb
18:00
Brno-Decin
1.17
 
4.3
159.5
1.42
2.65
+8
315
08-Feb
18:00
Opava-Nymburk
3.65
 
1.25
178.5
2.55
1.45
+8
#
Basketball - Czech Republic - NBL - Losers stage
1X2Σ+-  
316
08-Feb
18:00
Hradec Kralove-USK Prague
3.9
 
1.2
169.5
2.65
1.4
+5
317
08-Feb
18:00
Olomoucko-Slavia Prague
1.6
 
2.1
170.5
2.55
1.43
+5