Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Norway


#
Basketball - Norway - BLNO
1X2Σ+-  
266
08-Feb
19:00
Oppsal-Kongsberg Miners
 
 
 
159.5
2.75
1.38
+3
267
09-Feb
19:00
Ammerud-Centrum Tigers
1.3
 
3.05
150.5
2.75
1.38
+5