Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Handball - Europe


#
Handball - Europe - Champions League
1X2Σ+-  
661
08-Feb
18:45
PPD Zagreb-Paris SG
4.1
9
1.35
 
 
 
+8
662
08-Feb
18:45
Telekom Veszprem-GOG
1.18
11
6.2
 
 
 
+8
663
08-Feb
20:45
Porto-Din. Bucuresti
2.35
7.55
1.9
 
 
 
+8
664
09-Feb
18:45
Aalborg-Szeged
1.4
9
3.7
 
 
 
+8
665
09-Feb
18:45
Kiel-Lomza Kielce
1.45
8.5
3.5
 
 
 
+8
666
09-Feb
20:45
Barcelona-Elverum
 
27
25
 
 
 
+3
667
09-Feb
20:45
Nantes-Celje
1.09
14.5
9
 
 
 
+8
668
09-Feb
20:45
Wisla Plock-SC Magdeburg
3.05
8
1.55
 
 
 
+8