Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Handball - Spain


#
Handball - Spain - Liga ASOBAL
1X2Σ+-  
1194
04-Dec
17:30
La Rioja-Anaitasuna
1.43
8.5
3.65
 
 
 
+8
1195
04-Dec
19:00
Atl. Valladolid-Ademar
3.1
8.5
1.55
 
 
 
+8