Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Netherlands


#
Soccer - Netherlands - KNVB Beker
1X2Σ+-  
62
08-Feb
18:45
PSV-FC Emmen
1.2
5.7
13
2.5
1.47
2.5
+43
63
08-Feb
20:00
Spakenburg-Katwijk
3.1
3.3
2.15
2.5
1.65
2.1
+43
64
08-Feb
21:00
Feyenoord-Nijmegen
1.26
4.8
11.4
2.5
1.64
2.12
+43
65
09-Feb
18:45
Twente-Ajax
3.45
3.4
1.99
2.5
1.64
2.12
+43
66
09-Feb
21:00
Den Haag-G.A. Eagles
3.35
3.35
2.02
2.5
1.74
1.97
+43