Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Mexico


#
Soccer - Mexico - U20 League
1X2Σ+-  
891
18-Sep
16:00
Deportivo Toluca FC-Club America
2.55
3.1
2.46
2.5
1.89
1.78
+94
892
18-Sep
16:00
Club Leon-Fc Juarez U20
1.51
3.9
4.9
2.5
1.66
2.04
+94
893
18-Sep
16:00
Chivas Guadalajara-Pachuca
2.48
3.1
2.54
2.5
1.97
1.72
+94
1781
18-Sep
16:30
Mazatlan FC U20-Pumas Unam
2.33
3.5
2.48
2.5
1.53
2.29
+94
#
Soccer - Mexico - Primera Division, Apertura
1X2Σ+-  
293
19-Sep
00:00
Club Leon-FC Juarez
1.47
4.2
6.1
2.5
1.76
1.96
+94
294
19-Sep
02:00
Deportivo Toluca FC-CF America
2.91
3.1
2.4
2.5
1.94
1.77
+94
295
19-Sep
04:00
Mazatlan FC-Pumas UNAM
2.13
3.1
3.45
2.5
2.13
1.64
+94
296
19-Sep
04:00
Guadalajara Chivas-CF Pachuca
2.48
3.0
2.9
2.5
2.14
1.63
+94
#
Soccer - Mexico - U20 League
1X2Σ+-  
894
19-Sep
16:00
Cruz Azul U20-Queretaro FC
2.04
3.15
3.2
2.5
1.93
1.75
+94
895
19-Sep
16:00
CF Monterrey-Tigres UANL
1.96
3.3
3.25
2.5
1.79
1.88
+94
896
19-Sep
18:00
Club Santos Laguna-Puebla
1.96
3.25
3.3
2.5
1.86
1.81
+94
#
Soccer - Mexico - Liga De Expansion Mx, Apertura
1X2Σ+-  
1299
19-Sep
19:00
Atlante FC-Club Celaya FC
1.72
3.25
4.35
2.5
2.14
1.61
+94
#
Soccer - Mexico - Primera Division, Apertura
1X2Σ+-  
297
20-Sep
02:00
Cruz Azul-Queretaro FC
1.59
3.7
5.5
2.5
2.08
1.67
+94
298
20-Sep
02:06
CF Monterrey-Tigres UANL
2.15
3.15
3.35
2.5
2.08
1.67
+94
299
20-Sep
04:06
Club Santos Laguna-Puebla FC
1.67
3.6
4.9
2.5
1.98
1.74
+94