Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Brazil


#
Soccer - Brazil - U23 Brasileiro de Aspirantes
1X2Σ+-  
985
29-Jul
20:00
Figueirense FC SC-Red Bull Bragantino SP U23
3.3
3.25
1.97
2.5
1.8
1.88
+94
986
29-Jul
20:00
Coritiba FC PR-EC Vitoria BA
3.05
3.15
2.11
2.5
1.92
1.76
+94
987
29-Jul
20:00
Bahia BA-EC Juventude RS U23
1.59
3.65
4.6
2.5
2.06
1.65
+94
988
29-Jul
20:00
Avai FC SC-Gremio FB Porto Alegrense RS
2.51
3.1
2.51
2.5
1.92
1.75
+94
989
29-Jul
20:00
SC Corinthians SP-Fortaleza EC CE U23
2.02
3.4
3.05
2.5
1.88
1.8
+94
990
29-Jul
20:00
Ceara SC CE U23-Clube de Regatas Brasil AL U23
1.54
3.65
5.1
2.5
1.95
1.74
+94
#
Soccer - Brazil - U20 Campeonato Brasileiro
1X2Σ+-  
992
29-Jul
20:00
Chapecoense SC-Gremio FB Porto Alegrense RS
4.0
3.05
1.84
2.5
1.84
1.82
+94
993
29-Jul
20:00
SC Internacional RS-CA Paranaense PR
2.18
3.3
2.8
2.5
1.7
1.99
+94
#
Soccer - Brazil - Copa do Brasil
1X2Σ+-  
551
29-Jul
21:30
Fortaleza EC CE-CR Brasil AL
1.43
3.9
6.1
2.5
1.93
1.75
+94
#
Soccer - Brazil - U23 Brasileiro de Aspirantes
1X2Σ+-  
991
29-Jul
22:00
Cuiaba EC MT U23-Santos FC SP
5.1
3.45
1.58
2.5
1.96
1.73
+94
#
Soccer - Brazil - Copa do Brasil
1X2Σ+-  
65
30-Jul
01:00
CR Flamengo RJ-ABC FC RN
1.04
8.7
22.5
2.5
1.32
3.0
+93