Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Northern Ireland


#
Soccer - Northern Ireland - Premiership
1X2Σ+-  
576
25-Oct
20:45
Larne FC-Linfield FC
2.3
3.35
2.6
2.5
1.82
1.85
+94