Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Malta


#
Soccer - Malta - Premier League
1X2Σ+-  
258
22-Jan
14:00
Balzan Youths-Hamrun Spartans FC
3.5
3.65
1.78
2.5
1.6
2.15
+94
259
22-Jan
16:00
Mosta FC-Hibernians FC Paola
5.2
4.3
1.44
2.5
1.48
2.43
+94
260
22-Jan
18:00
Gudja United-Sliema Wanderers
2.34
3.05
2.73
2.5
1.74
1.95
+94
261
23-Jan
14:00
Gzira United FC-Valletta FC
1.91
3.5
3.2
2.5
1.73
1.96
+94
262
23-Jan
16:00
Sirens FC-St. Lucia FC
2.12
3.4
2.82
2.5
1.56
2.23
+94
263
23-Jan
18:00
Floriana FC-Birkirkara FC
2.48
3.1
2.54
2.5
1.96
1.73
+94