Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Belgium


#
Basketball - Belgium - BLB
1X2Σ+-  
1804
09-May
15:00
Kangoeroes Basket Mechelen-Liege Basket
1.14
 
5.3
155.5
2.08
1.67
+5
1805
09-May
15:00
Phoenix Brussels-Limburg United
3.05
 
1.35
155.5
2.0
1.72
+5
1806
09-May
15:00
Spirou Charleroi-Belfius Mons-Hainaut
2.94
 
1.37
150.5
1.96
1.75
+5
1807
09-May
15:15
Antwerp Giants-BC Oostende
2.44
 
1.51
155.5
1.93
1.78
+5