Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Finland


#
Soccer - Finland - Ykkonen
1X2Σ+-  
28
06-Jul
17:30
Ekenas Idrottsforening-IF Gnistan
1.84
3.85
3.5
2.5
1.51
2.33
+94
29
06-Jul
17:30
FF Jaro-PEPO Lappeenranta
1.49
4.25
5.4
2.5
1.59
2.17
+94
30
06-Jul
17:30
KPV Kokkola-JAPS
1.75
3.7
4.05
2.5
1.61
2.14
+94
31
06-Jul
17:30
Mikkelin Palloilijat-Pargas Idrottsforening
1.52
4.15
5.2
2.5
1.59
2.16
+94
32
06-Jul
17:30
PK-35-SJK Akatemia
2.13
3.6
2.93
2.5
1.57
2.2
+94
#
Soccer - Finland - Kakkonen, Group A
1X2Σ+-  
33
06-Jul
17:30
Lahden Reipas-Peka
1.23
6.1
9.2
2.5
1.37
2.79
+93
34
07-Jul
18:00
PPJ-FC Futura
1.51
4.65
4.7
2.5
1.33
2.97
+94
#
Soccer - Finland - Kakkonen, Group B
1X2Σ+-  
35
07-Jul
18:00
FC Jazz-Grankulla IFK
1.61
4.5
4.0
2.5
1.32
3.05
+94