Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Peru


#
Soccer - Peru - Primera Division
1X2Σ+-  
1072
18-Sep
18:00
Carlos Mannucci-Alianza Universidad de Huanuco
1.82
3.25
3.75
2.5
1.89
1.78
+94
1073
18-Sep
20:15
CD Universidad Cesar Vallejo-AD Cantolao
1.8
3.25
3.85
2.5
1.99
1.7
+94
1074
18-Sep
22:30
Em Deportivo Binacional-Sport Boys Association
2.45
2.99
2.65
2.5
1.91
1.77
+94
1075
19-Sep
18:00
Sport Huancayo-CDU San Martin
1.67
3.25
4.75
2.5
2.28
1.54
+94
1076
19-Sep
22:30
Universitario de Deportes-Deportivo Municipal
2.08
3.15
3.1
2.5
2.19
1.58
+94