Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Tennis - ITF Women


#
Tennis - ITF Women - ITF Turkey 18A, Women Singles
1X2Σ+-  
1933
09-May
09:30
Avdeeva, Julia-Leykina, Polina
1.67
 
2.04
 
 
 
+1
#
Tennis - ITF Women - Itf Egypt 18a, Women Singles
1X2Σ+-  
1932
09-May
11:00
Topalova, Gergana-Avanesyan, Elina
2.99
 
1.32
 
 
 
+1
#
Tennis - ITF Women - Itf Czech Republic 01a, Women Singles
1X2Σ+-  
1936
09-May
11:00
Galfi, Dalma-Niemeier, Jule
2.0
 
1.7
 
 
 
+1
#
Tennis - ITF Women - ITF Israel 01A, Women Singles
1X2Σ+-  
1935
09-May
15:00
Ryser, Valentina-Glushko, Lina
2.31
 
1.52
 
 
 
+1
#
Tennis - ITF Women - Itf Usa 09a, Women Singles
1X2Σ+-  
2063
09-May
16:00
Udvardy, Panna-Fetecau, Irina
1.52
 
2.32
 
 
 
+1