Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Slovakia


#
Soccer - Slovakia - Superliga
1X2Σ+-  
814
09-May
18:00
SK Slovan Bratislava-DAC 1904 Dunajska Streda
1.63
3.85
4.05
2.5
1.62
2.12
+94
815
09-May
18:00
FC Nitra-SKF Sered
4.55
3.7
1.59
2.5
1.84
1.82
+94