Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Switzerland


#
Soccer - Switzerland - Super League
1X2Σ+-  
185
09-May
16:00
FC Lausanne-Sport-FC Zurich
1.91
3.7
3.5
2.5
1.64
2.13
+94
186
09-May
16:00
FC St. Gallen 1879-FC Sion
1.66
4.0
4.4
2.5
1.61
2.18
+94
187
09-May
16:00
FC Luzern-Servette FC
2.32
3.6
2.7
2.5
1.49
2.44
+94