Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - England Amateur


#
Soccer - England Amateur - The FA Women's Super League
1X2Σ+-  
1531
09-May
15:30
West Ham United FC Women-Manchester City WFC
18.5
10.75
 
2.5
1.38
2.73
+93
1532
09-May
15:30
Chelsea FC Women-Reading FC Women
 
10.75
21.5
 
 
 
1533
09-May
15:30
Arsenal WFC-Aston Villa WFC
 
10.75
27.5
 
 
 
613
09-May
15:30
Manchester United WFC-Everton FC
1.55
3.8
4.7
2.5
1.59
2.17
+94
614
09-May
15:30
Brighton and Hove Albion WFC-Bristol City WFC
1.85
3.75
3.2
2.5
1.51
2.33
+94
615
09-May
15:30
Birmingham City WFC-Tottenham Hotspur FC Women
3.0
3.35
2.05
2.5
1.63
2.1
+94