Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - USA


#
Soccer - USA - Major League Soccer
1X2Σ+-  
128
05-Dec
00:30
Portland Timbers-Real Salt Lake
1.94
3.65
3.55
2.5
1.64
2.18
+95
129
05-Dec
21:00
Philadelphia Union-New York City FC
2.6
3.2
2.68
2.5
2.02
1.74
+95