Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Colombia


#
Soccer - Colombia - Primera A, Clausura
1X2Σ+-  
1193
15-Aug
22:15
CD Once Caldas-Boyaca Patriotas
1.85
3.1
4.6
2.5
2.5
1.47
+94
1194
16-Aug
00:20
CD La Equidad-America de Cali
1.98
3.25
3.7
2.5
2.2
1.6
+94