Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Paraguay


#
Soccer - Paraguay - Primera Division, Clausura
1X2Σ+-  
917
25-Oct
23:30
Guairena FC-Cerro Porteno
3.3
2.99
2.08
2.5
2.11
1.62
+94