Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Venezuela


#
Soccer - Venezuela - Primera Division
1X2Σ+-  
729
09-May
02:30
Deportivo Tachira-Trujillanos FC
1.11
6.7
14.75
2.5
1.44
2.52
+93
730
09-May
22:00
Deportivo La Guaira-Carabobo FC
1.51
3.55
5.6
2.5
2.11
1.62
+94
731
10-May
00:15
Estudiantes de Merida-Portuguesa FC
1.77
3.3
3.95
2.5
1.97
1.72
+94