Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Azerbaijan


#
Soccer - Azerbaijan - Premier League
1X2Σ+-  
502
04-Dec
13:00
Keshla FK-Sabail FK
1.86
3.1
3.85
2.5
1.98
1.71
+94
503
04-Dec
15:15
Qarabag FK-Sabah Masazir
1.36
4.4
6.4
2.5
1.63
2.1
+94
504
05-Dec
13:00
Neftchi Baku PFC-Sumgayit FK
1.49
3.8
5.3
2.5
1.88
1.79
+94
505
05-Dec
15:15
Zira FK-Gabala FK
2.09
3.15
3.1
2.5
2.0
1.69
+94