Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Italy


#
Soccer - Italy - Serie C, Group B
1X2Σ+-  
1064
25-Oct
20:00
US Citta Di Pontedera-Reggiana 1919
3.15
2.99
2.14
2.5
2.24
1.55
+94
#
Soccer - Italy - Serie C, Group A
1X2Σ+-  
1054
25-Oct
21:00
Feralpisalo-Calcio Padova
2.59
2.93
2.55
2.5
2.3
1.53
+94