Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Spain


#
Soccer - Spain - LaLiga 2
1X2Σ+-  
108
25-Oct
21:00
Girona FC-Real Zaragoza
2.33
2.94
3.3
2.5
2.54
1.48
+94
#
Soccer - Spain - LaLiga
1X2Σ+-  
20
25-Oct
21:00
Getafe CF-RC Celta de Vigo
2.73
2.84
3.0
2.5
2.76
1.41
+101