Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Jordan


#
Soccer - Jordan - Jordan League
1X2Σ+-  
1482
09-May
21:30
FC Maan-Al Wehdat Jor
8.4
4.7
1.27
2.5
1.7
2.0
+93
1483
09-May
21:30
Al-Jalil-AL Salt
5.3
3.4
1.57
2.5
2.2
1.57
+94