Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - India


#
Soccer - India - Indian Super League
1X2Σ+-  
804
04-Dec
15:00
Northeast United FC-FC Goa
3.0
3.3
2.07
2.5
1.74
1.94
+94
805
04-Dec
17:00
Bengaluru FC-Mumbai City FC
3.15
3.2
2.04
2.5
1.87
1.8
+94
806
05-Dec
15:00
Kerala Blasters FC-Odisha FC
2.18
3.2
2.86
2.5
1.95
1.73
+94
807
06-Dec
15:00
Jamshedpur FC-ATK Mohun Bagan
2.86
3.1
2.23
2.5
2.09
1.63
+94