Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Uzbekistan


#
Soccer - Uzbekistan - PFL
1X2Σ+-  
756
25-Oct
12:15
FC Andijon-FC Nasaf
6.3
3.8
1.44
2.5
2.03
1.68
+93