Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Uruguay


#
Soccer - Uruguay - Primera Division
1X2Σ+-  
1205
18-Sep
18:15
CS Cerrito-Cerro Largo FC
2.52
3.05
2.52
2.5
1.99
1.7
+94
1206
18-Sep
20:30
CD Villa Espanola-Sud America
2.69
2.97
2.43
2.5
1.99
1.7
+94
1834
19-Sep
17:30
Liverpool Montevideo-CA River Plate (URU)
1.82
3.6
3.4
2.5
1.63
2.09
+94
1835
19-Sep
20:30
Club Nacional de Football-CA Progreso
1.36
4.4
6.4
2.5
1.68
2.02
+94
1836
19-Sep
22:45
Montevideo City Torque-Plaza Colonia
1.97
3.5
3.05
2.5
1.81
1.87
+94
1207
20-Sep
20:30
Deportivo Maldonado-Montevideo Wanderers
2.72
3.2
2.27
2.5
1.9
1.78
+94