Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Israel


#
Soccer - Israel - Premier League
1X2Σ+-  
875
25-Oct
19:15
Maccabi Tel Aviv FC-FC Ashdod
1.35
4.25
7.1
2.5
1.82
1.85
+93
876
25-Oct
19:45
Maccabi Haifa FC-Maccabi Netanya FC
1.4
4.1
6.2
2.5
1.76
1.91
+94