Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - France


#
Soccer - France - Ligue 1
1X2Σ+-  
320
09-May
13:00
AS Saint-Etienne-Olympique Marseille
3.25
3.6
2.15
2.5
1.85
1.88
+106
321
09-May
15:00
OGC Nice-Stade Brestois 29
2.45
3.4
2.87
2.5
1.7
2.07
+106
322
09-May
15:00
RC Strasbourg Alsace-Montpellier HSC
1.69
4.15
4.6
2.5
1.65
2.15
+95
323
09-May
15:00
FC Metz-Olympique Nimes
2.75
3.45
2.53
2.5
1.96
1.78
+106
324
09-May
15:00
Angers SCO-Dijon FCO
1.77
3.7
4.6
2.5
1.96
1.78
+106
325
09-May
17:05
Stade Reims-AS Monaco FC
7.9
4.75
1.4
2.5
1.8
1.94
+94
#
Soccer - France - Division 1 Women
1X2Σ+-  
1938
09-May
17:30
Dijon FCO-Paris FC
5.1
4.4
1.43
2.5
1.44
2.51
+94
#
Soccer - France - Ligue 1
1X2Σ+-  
326
09-May
21:00
Stade Rennais FC-Paris Saint-Germain FC
5.1
4.15
1.63
2.5
1.65
2.15
+95