Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Basketball 29-Jul-2021


#
Basketball - International - Olympic Games
1X2Σ+-  
262
29-Jul
06:40
Slovenia-Japan
1.04
 
9.1
 
 
 
+2
#
Basketball - International - Olympic Games Women
1X2Σ+-  
267
29-Jul
10:20
Spain-Serbia
2.05
 
1.71
 
 
 
+2
#
Basketball - Australia - NBL1 Women, West
1X2Σ+-  
813
29-Jul
12:30
Warwick Senators-Rockingham Flames
1.58
 
2.28
150.5
1.66
2.1
+4
#
Basketball - International - Olympic Games
1X2Σ+-  
263
29-Jul
14:00
Spain-Argentina
1.26
 
3.6
 
 
 
+2
#
Basketball - Australia - NBL1, West
1X2Σ+-  
812
29-Jul
14:30
Warwick Senators-Rockingham Flames
1.99
 
1.76
170.5
1.87
1.84
+4