Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - U20 Campeonato Brasileiro


#
Soccer - Brazil - U20 Campeonato Brasileiro
1X2Σ+-  
1857
19-Sep
15:00
CR Vasco da Gama RJ-Ceara SC CE
1.46
3.9
5.6
2.5
1.8
1.87
+94
1858
19-Sep
15:00
America FC MG-SE Palmeiras SP
2.4
3.15
2.6
2.5
1.76
1.92
+94
1859
19-Sep
20:00
Fortaleza EC CE-Atletico Mineiro MG
4.2
3.45
1.69
2.5
1.76
1.92
+94
1860
19-Sep
20:00
CR Flamengo RJ-EC Bahia BA
1.12
6.4
14.0
2.5
1.46
2.47
+93
1861
19-Sep
20:00
Chapecoense SC-CA Paranaense PR
3.65
3.35
1.83
2.5
1.69
2.0
+94
1862
19-Sep
20:30
Cruzeiro EC MG-Fluminense FC RJ
2.23
3.2
2.8
2.5
1.8
1.87
+94
1863
19-Sep
21:00
SC Corinthians SP-Santos FC SP
1.41
4.3
5.6
2.5
1.54
2.26
+94